Pageviews

June 16, 2010

" Ratu Rock Ella @ Istana Budaya"

SaLaM.....

ermmm.......tak pandai nak wat blog sebenarnyer.....tapi i mmg peminat setia ELLA....i membesar dengan lagu2 ELLA.....klu nak tau ELLA adalah artis pertama yg i beli kaset nyer bersama-sama dgn kaset zainal abidin (Hijau)......1st kaset ELLA yg i beli masa i form 4 or form 5.....terlupa lak tahun biler......kaset ELLA USA....& x ingat mana i dapat duit beli kaset tu......b4 dat i juz record lagu2 ELLA kat radio jer dalam Rancangan Pilihan
Bersama kat radio muzik....al-maklumlah zaman skolah xder duit nak beli kaset......hehehe

1st konsert ELLA yg i p.... kat tapak EXPO shah alam....wow!!!!! masa tu ELLA wat gimik dgn turun ke tapak expo guna HELI....... teruja sesangat!!!.......masa tu p dengan maksu i, dia yg blanje..seronok sgt.....& klu x salah masa tu i form 4 or form 5 gak....

sekarang bila dah keja & ada duit sendiri....i dapat beli sendiri...tapi bukan kaset lagi..skrg CD....dan yg terakhir i p tgk konsert ELLA kat Planet Hollywood ...

teringin sgt nak jumper ELLA in person....bila ELLA promote contest nie....agak frust coz x pandai nak wat blog.....huhh bcoz of kelembapan i nak wat blog ni.....nk dekat 3 jam gak i wat nie....hehehe malu plak....tapi kerana ELLA i cuba jgak....& really...really hope dat i ll b da ONE of yg terpilih.....InsyaAllah...